ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαραλαμπίδης: «Έχω θέσει την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό H Hotels για την 18η αγωνιστική της EKO Basket League, ο Κώστας Χαραλαμπίδης έκανε γνωστό ότι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, κέρδισε δίκαια με τον τρόπο που παίξαμε. Μια δύσκολη βραδιά για μας. Γνωρίζουμε την κατάσταση ξέρουμε ότι είναι δύσκολη. Μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα που ίσως η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει τον στόχο της. Μπορεί να φαίνεται δύσκολος αλλά έχει ελπίδες ακόμα η ομάδα και μπορεί να βρει νίκες και να σώσει την κατηγορία. Νιώθω ότι είμαι στρατιώτης στην ομάδα αυτά τα 8 χρόνια προσπάθησα να τη βοηθήσω απ οποίο πόστο και να βρέθηκα. Αισθάνομαι ότι ίσως δεν έχω να δώσω κάτι άλλο σε αυτή την ομάδα. Αυτή τη στιγμή προέχει το καλό της ομάδας. Έχω θέση την παραίτηση μου στη διάθεσή της διοίκησης για να αποφασίσει αν πρέπει η όχι να συνεχίσουμε μαζί. Όπως είπα είναι δύσκολη στιγμή, όλοι πρέπει να κοιτάξουμε το καλό της ομάδας οπότε αν αποφασίσει η διοίκηση ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί αυτό θα γίνει. Όπως είπα και πριν νιώθω ότι δεν μπορώ να δώσω πράγματα σε αυτή την ομάδα. Είμαστε μαζί με κάποια παιδιά από την αρχή της σεζόν με κάποια άλλα που ήρθαν αργότερα, σκέφτομαι ότι ίσως είναι αυτή η ενδεδειγμένη λύση για να βοηθήσουμε την ομάδα. Αν πρέπει να γίνει με αυτόν τον τρόπο θα γίνει με αυτόν τον τρόπο».

Για το αν είναι αφορμή το σημερινό αποτέλεσμα: «Το αποτέλεσμα ίσως είναι η αφορμή αλλά δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι η αφετηρία ήταν σχεδόν δυσβάστακτη. Η ομάδα αγωνιστικά δεν μπορεί να βρει τον ρυθμό για να κάνει μια νίκη που πρέπει να κάνει. Δεν μπορεί να ένα δικαιολογία ότι ήρθαν καινούρια παιδιά, παρόλα αυτά θα ξαναπώ ότι πρέπει να συστρατευτούμε όλοι στον σκοπό της σωτηρίας γιατί μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα και είναι εφικτό».

Για το αν ίσως δεν ενέπνευσε τους παίκτες: «Δεν ξέρω τι εικόνα έχετε γενικά αλλά όταν ανέλαβα ήξερα σε τι διαδικασία έμπαινα είχα γνώση. Το ότι πολλοί αρνήθηκαν αυτή τη θέση δεν ήταν τυχαίο. Είπα από την αρχή ότι θα προσπαθούσα, έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα αλλά εκ του αποτελέσματος όπως φάνηκε αυτό δεν ήταν αρκετό».

Για το αν είναι τυπική διαδικασία η απάντηση της διοίκησης: «Επειδή υπάρχει μια σχέση χρόνων για αυτό το λόγο το έθεσα με αυτόν τον τρόπο για να μπορέσει και η διοίκηση να σκεφτεί τι θέλει να κάνει. Η κατάσταση όπως είπα και πριν ήταν περίεργη και δύσκολη από την αρχή. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε, έγιναν και αλλαγές αλλά αν πάρουμε ως παράδειγμα την άμυνα μας, δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι αλλά η ομάδα δεν μπορεί να γίνει αμυντικογενής ούτε σε μια βδομάδα, ούτε σε ένα μήνα, ούτε και γενικά. Για αυτό πήραμε και αυτά τα παιδιά να δώσουν κάτι παραπάνω».

Για το αν θα έπρεπε τώρα να γίνουν οι αλλαγές και όχι νωρίτερα: «Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση είναι ερωτήματα που έχουν το αν και δεν μπορώ να απαντήσω».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top