ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σαρικόπουλος: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, που ήταν δίπλα μας σε κάθε εκτός έδρας ματς»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλους εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Zaragoza για την 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.

«Συγχαρητήρια στη Zaragoza. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουνε μια πολύ καλή ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισαν μια επίσης πολύ φορμαρισμένη ομάδα του Basketball Champions League, την JDA Dijon εκτός έδρας με διαφορά 32 πόντους.

Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή η προσοχή μας στρέφεται περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά εφόσον δεν καταφέραμε  να προκριθούμε στην επόμενη φάση, πρέπει να προετοιμαστούμε για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους μας που ήταν δίπλα μας σε κάθε εκτός έδρας, ακόμα και στα πιο μακρινά μέρη. Ανεξάρτητα από το πόσοι ήταν, ήταν στο πλευρό μας από την αρχή μέχρι το τέλος. Εκ μέρους όλης της ομάδας θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και πως τους χρειαζόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top