ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσόχλας: «Να κάνουμε την πρώτη μας νίκη»

Ο Απόλλων Τσόχλας εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη media day εν όψει του αυριανού αγώνα με την Happy Casa Brindisi για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια καλή ιταλική ομάδα, που τρέχει πολύ καλά στο transition και είναι πολύ αθλητική. Για εμάς, είναι ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη νίκη στη διοργάνωση για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

Για το τι έλειψε από το προηγούμενο παιχνίδι και τι θα προσπαθήσει να κάνει ο ΠΑΟΚ αύριο: «Θα προσπαθήσουμε πολύ να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ γιατί είναι μια ομάδα που πηδάει πολύ και τρέχει. Στο τελευταίο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι με την JDA Dijon, πιστεύω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά, ήμασταν λίγο άτυχοι στο τέλος. Θέλουμε να συνεχίσουμε καλύτερα στην Ευρώπη».

Για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από το Διαγόρα και για το αν έχει επηρεάσει την ομάδα: «Είναι φυσιολογικό να επηρεάζεσαι όταν χάνεις ένα παιχνίδι που είσαι φαβορί. Είναι ένα βήμα πίσω. Μας έχει επηρεάσει λίγο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Προχωράμε, πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε δυνατοί για τη συνέχεια».

Για όσα ειπώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου  από τον Κώστα Χαραλαμπίδη: «Δε μπορώ να πω τι ακριβώς ειπώθηκε... Πάντα, οι προπονητές μιλούν, μετά τις νίκες ή μετά τις ήττες. Ελπίζω να επιδράσει θετικά, να έχουμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια και να μην επαναληφθεί μια τέτοια απόδοση».

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων: «Δεν ήμασταν καλοί. Χάσαμε τα σουτ μας. Δεν ήταν κάτι εκτός μπάσκετ. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά, έβαλαν αυτά τα σουτ, μας αφήσαν κάποια δικά μας, έπαιξαν με το μυαλό μας, έπαιξαν πολύ ωραία ζώνη και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε...»

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top