ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χαραλαμπίδης: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια στον αγώνα με την Dijon στη Γαλλία, αλλά τόνισε ότι δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος μετά από ένα χαμένο παιχνιδί, ειδικά από την στιγμή που κατά την γνώμη του, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που άξιζε.

Αναλυτικά:

«Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι όταν χάνουμε ένα παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ με ρεκόρ 0-3, προσπαθήσαμε πολύ, είχαμε καλό αμυντικό πλάνο, μέχρι το σημείο που η Dijon έβαλε μερικά μεγάλα σουτ. Ο Holston είχε μερικά σημαντικά τρίποντα στο τέλος και γενικά είχαν δύο σουτ από τα 8-9 μετρά. Φυσικά και αυτά είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Είμαι απογοητευμένος, όχι επειδή χάσαμε, αλλά επειδή οι παίκτες μου προσπάθησαν και δεν πήραν αυτό που άξιζα, κατά την γνώμη μου.

Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθούμε είναι να δούμε τα λάθη μας, για να μην τα ξανακάνουμε στο μέλλον. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο που έπαιξαν. Μπορεί να είχαν μερικές κακές στιγμές, αλλά νομίζω ότι θα το βελτιώσουμε».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο 0-4: «Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά είμαστε εντάξει, η ζωή συνεχίζεται. Αν έχουμε το μαχητικό πνεύμα που είχαμε σήμερα, θα παλέψουμε κάθε ματς μέχρι το τέλος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έχει μια ομάδα για να βελτιωθεί και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top