ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Aaron Best: «Δείξαμε χαρακτήρα και επιστρέψαμε»

Ο Aaron Best μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό Νίκαιας στην τελευταία μέρα του τουρνουά των «Μαυροσκουφείων».

Ο Καναδός μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο επέστρεψε ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά και τους τομείς που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα.

Για το αν βελτιώθηκε η ομάδα από το προηγούμενο παιχνίδι και σε ποιους τομείς πρέπει να εστιάσει για τη συνέχεια: «Σίγουρα η άμυνα είναι κάτι που πρέπει να εστιάσουμε. Είναι ένας τομέας που έχουμε δει αρκετά στο βίντεο όλο αυτό το διάστημα. Η επίθεση λειτουργεί καλά άλλα στην άμυνα η ομάδα πρέπει να δώσει το βάρος και να βελτιωθεί μέχρι την άμυνα του πρωταθλήματος».

Για το πως κατάφερνε η ομάδα να επανέλθει όταν βρισκόταν πίσω: «Νομίζω ότι είμαστε ένα γκρουπ κάλων παικτών με δυνατό χαρακτήρα και αυτό εξηγεί το γεγονός ότι επιστρέψαμε ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν το βάλαμε κάτω. Γενικά στο μπάσκετ δεν πρέπει να τα παρατάς, πρέπει να βρίσκεις τρόπο να επανέρχεσαι ακόμα και όταν κάτι δεν πάει καλά».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Ιωνικού και το πώς προσέγγισε η ομάδα του το παιχνίδι: «Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα και προσπαθεί να επιτεθεί στα πρώτα δευτερόλεπτα, σουτάροντας με κάθε τρόπο. Μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι πάρα τα λάθη που κάναμε. Πρέπει, όμως, να διορθώσουμε αρκετά πράγματα και ειδικά την άμυνα μας».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top