ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσόχλας: «Έκλεισε ένας κύκλος»

Ο Απόλλων Τσόχλας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας για τη δύσκολη χρονιά που βίωσε, αλλά και για τον κύκλο που νιώθει να κλείνει.

Αναλυτικά:

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα πολύ συναισθηματική. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια όλοι λένε ότι ξέρουν αλλά αν δεν τις βιώσεις αυτές τις καταστάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Το ευχαριστώ πρέπει να το πούμε σε όσους έμειναν μέχρι το τέλος. Όσοι άντεξαν, έκαναν τεράστια προσπάθεια και θέλαμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια και με το κεφάλι ψηλά και όσοι μείναμε το καταφέραμε και φάνηκε και από το χειροκρότημα του κόσμου.

Ο κόσμος είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ αλλά έχει κάνει ένα βήμα εξέλιξης αλλά ελπίζω ο κόσμος αυτός θα πολλαπλασιαστεί με αυτό το ήθος που έχει. Κλείνει ένας κύκλος από την στιγμή που  είπε ο Bane Prelevic ότι θα φύγει από την ομάδα.

Θέλω να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Όταν ήρθα εδώ η ομάδα ήταν σε μια φάση εξυγίανσης και περιμέναμε ότι τα 2 τελευταία χρόνια θα κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Αυτό δεν έγινε. Ελπίζω να βρεθούν οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ».

Για το αν κλείνει και γι' αυτόν ένας κύκλος: «Ναι. Δεν θέλω να το αναλύσω περισσότερο, γιατί αυτή η στιγμή δεν είναι δική μου αλλά του ΠΑΟΚ. Ελπίζω η ομάδα να πάει καλύτερα,  ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top