ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παπαθεοδώρου: «Συγκέντρωση, πίστη και αφοσίωση στο πλάνο μας»

Μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τον δεύτερο αγώνα με την ΑΕΚ για τα Play-Offs του Basketball Champions League. Μετά την ήττα με διαφορά 9 πόντων στο πρώτο παιχνίδι που έγινε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αλλάξει τα δεδομένα και να χτυπήσει την πρόκριση με μία μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα η ομάδα, όπως υποστήριξε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και σε τρία συγκεκριμένα πράγματα που θα πρέπει να κάνει καλύτερα ο ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει τη νίκη και την πρόκριση.

«Ήρθαμε στην Αθήνα να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για το Top 16. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ μετά το πρώτο παιχνίδι έχει το πλεονέκτημα και με μία διαφορά 9 πόντων από τη νίκη της. Έχουμε τρία στοιχεία αγωνιστικά στα οποία πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εξήγησε: «Ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ, ο περιορισμός των πόντων στον αιφνιδιασμό και η καλύτερη διαχείριση στις φάσεις ένας εναντίον ενός, όπου η ΑΕΚ παίρνει πολλούς πόντους. Ταυτόχρονα η συγκέντρωσή μας, η πίστη μας στο πλάνο και η αφοσίωσή μας σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top