ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη Θεσσαλονίκη και ο Knowles, μετά από ένα τεράστιο ταξίδι

Αυτό ήταν κάτι περισσότερο από ένα απλό υπερατλαντικό ταξίδι. Ο Zane Knowles ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή από τις Μπαχάμες για τη Θεσσαλονίκη, αλλά από το Σάββατο έμεινε αποκλεισμένος στο Μαϊάμι, λόγω του τυφώνα Ντόριαν. Μετά από μεγάλη προσπάθεια, αναχώρησε χθες για το Λονδίνο και μετά από αλλαγές πτήσεων και αναβολές στην προγραμματισμένη άφιξή του, έφτασε σήμερα και λίγο πριν τις 17:00 στη Θεσσαλονίκη.

«Προφανώς ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια, αλλά ταυτόχρονα και πιο αγχωτικό ταξίδι που έχω κάνει. Είμαι όμως εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους έφτασα στη Θεσσαλονίκη», σχολίασε αμέσως μετά την άφιξή του ο Zane Knowles και αμέσως σκέφτηκε τον ΠΑΟΚ και τις υποχρεώσεις του με την ομάδα: «Θα ήθελα να είχα έρθει νωρίτερα και να είχα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, μίλησα αρκετές φορές με τον προπονητή μου όλες αυτές τις ημέρες. Μακάρι να μπορούσα, αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα να κάνω κάτι περισσότερο όσο ήμουν στο Μαϊάμι, αλλά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω αμέσως προπονήσεις».

Κι από το αεροδρόμιο, ο Zane Knowles κατευθύνθηκε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Η προπόνηση της ομάδας είχε ολοκληρωθεί από νωρίς το μεσημέρι, ωστόσο ο 27χρονος σέντερ, ήθελε να δει το γυμναστήριο που υπάρχει στο PAOK Sports Arena. Μίλησε με τον γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βασιλείου, έμεινε εντυπωσιασμένος από το άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο του ΠΑΟΚ και στο οποίο προφανώς θα περνάει πολλές από τις ώρες του καθημερινά…

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top