ΕΙΔΗΣΕΙΣ
H MARMODOM νέος επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με την MARMODOM, μία Ελληνική εταιρία με ηγετικό ρόλο στο χώρο της παραγωγής ετοίμων κονιαμάτων και η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας ως επίσημος υποστηρικτής.

«Η κατασκευή ενός κτιρίου αντιπροσωπεύει την μονιμότητα στον χρόνο, αλλά και την στέγη μίας ζωής», είναι η φιλοσοφία της MARMODOM και ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν για τη δημιουργία, αλλά και την ανάπτυξη μίας ομάδας που θέλει να βάλει σωστές βάσεις για το μέλλον.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των χορηγών μας τη MARMODOM, η παρουσία της οποίας μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς.

Προφίλ εταιρίας

H MARMODOM, το εργοστάσιο παραγωγής ετοίμων κονιαμάτων ιδρύθηκε το 2002 και ανήκει στον όμιλο ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «EAGLE S.A.» (www.eagle-sa.gr), που δραστηριοποιείται στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων και γρανιτών, στην επεξεργασία ξυλείας, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών μεταφοράς και συνεργείου μηχανημάτων & οχημάτων στην περιοχή της Δράμας.

Η MARMODOM εκμεταλλευόμενη σαν πρώτη ύλη την λευκή μαρμαρόσκονη, που προκύπτει από την θραύση μικρότερων όγκων μαρμάρου, από τα πάλλευκα λατομεία στην βόρεια Ελλάδα, παράγει σταθερά υψηλή ποιότητα στον τομέα της δόμησης παρέχοντας έτοιμα κονιάματα, όπως σοβάδες, κόλλες πλακιδίων, στεγανωτικά και υγρά/πρόσμικτα σε συνεχώς αυξανόμενη γκάμα τουλάχιστον 70 προϊόντων.

Χρησιμοποιώντας την πρώτης ποιότητας λευκή μαρμαρόσκονη σε εξειδικευμένες κοκκομετρίες και προσθέτοντας πρωτοποριακά χημικά υψηλών προδιαγραφών η MARMODOM έχει καταφέρει να διακρίνεται για τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της στην αγορά. Πάντα αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των πελατών της η MARMODOM δίνει με καινοτομίες και λύσεις το δυναμικό της παρόν στην ελληνική αλλά και σε παγκόσμιες αγορές, όπως την Ευρώπη, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Άπω Ανατολή, Ασία, Βόρεια Αφρική, τις χώρες Αραβικής χερσονήσου κτλ. Αναζητούμε συνεχώς παγκοσμίως εποικοδομητικές συνεργασίες με κατασκευαστές, συνεργεία και καταστήματα, που επιθυμούν να αναδείξουν το έργο τους μέσω της ποιότητας των προϊόντων μας.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top