ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Πέρασαν από εργομετρικό έλεγχο οι παίκτες του ΠΑΟΚ (pics)


18/08/2018


Από πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου έπιασαν δουλειά οι παίκτες του ΠΑΟΚ και συνέχισαν τις προγραμματισμένες μετρήσεις, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, με τον απαραίτητο εργομετρικό έλεγχο. Και φέτος οι μετρήσεις των καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis.

 

Στο πρώτο γκρουπ των παικτών του ΠΑΟΚ συμμετείχαν οι καλαθοσφαιριστές: Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Αντώνης Κόνιαρης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Καρράς και Jordin Williams. Στους παίκτες του ΠΑΟΚ έγιναν διάφορες μετρήσεις, μεταξύ των οποίων: καταγραφή ύψους, βάρους, ανοίγματος χεριών, λιπομέτρηση, δείκτης μάζας σώματος, αναερόβια ισχύς, αλτικότητα, ταχυδύναμη, ισοκινητική αξιολόγηση, ισομετρική αξιολόγηση κάτω άκρων κ.α.

 

Την Κυριακή (19/8) υπενθυμίζεται ότι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη ο Jamal Jones και ο Malik Pope. Οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές αναμένεται να είναι στη Θεσσαλονίκη στις 20:30 με πτήση από την Κωνσταντινούπολη.

 

Τη Δευτέρα ουσιαστικά ξεκινά η νέα σεζόν, με την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας από τις 10:00 το πρωί, αλλά και την πρώτη προπόνηση της ομάδας το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM