ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η ΑΝΑΔΟΜΩ πάντα κοντά μας…


20/09/2017


Για μία ακόμη σεζόν, η ΑΝΑΔΟΜΩ είναι δίπλα μας, κοντά στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και στο πλαίσιο αυτής της εξαιρετικής και απολύτως εποικοδομητικής συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε μία μικρή εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης και λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για την Τουρκία.

 

Ο CEO της ΑΝΑΔΟΜΩ και ένθερμος φίλος του ΠΑΟΚ κ.Νίκος Κωνσταντινίδης, παρέλαβε τα εισιτήρια διαρκείας του για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 από τον τεχνικό διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατσίδη, τη νέα φανέλα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ από τον αρχηγό Βαγγέλη Μαργαρίτη και τον Αντώνη Κόνιαρη, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά, δύο από τα πολλά νέα πρόσωπα της φετινής ομάδας, τον προπονητή μας Ηλία Παπαθεοδώρου και τον Kevin Dillard,στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα σεζόν.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο μουσείο της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, την κατασκευή του οποίου έχει αναλάβει η ΑΝΑΔΟΜΩ.

 

Το ραντεβού μας με την ΑΝΑΔΟΜΩ ανανεώθηκε για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο Δήμο Ευόσμου-Κορδελιού (στη συμβολή των οδών Νυμφαίου, Κολοκοτρώνη, Στρ. Δαγκλή και 25ης Μαρτίου), το οποίο ανακαίνισε η ΑΝΑΔΟΜΩ και θα το εγκαινιάσουμε παίζοντας μπάσκετ, με όλα τα μεγάλα μας χαρτιά…  

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ