ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Χωρίς Κακαρούδη και Bremer ως το τέλος σεζόν


30/01/2015


Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Κακαρούδη και η χρήση από τον J.R. Bremer ενός όρου του συμβολαίου που είχε με τον ΠΑΟΚ, αναγκάζει την ομάδα μας να συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν χωρίς να μπορεί ο Σούλης Μαρκόπουλος να τους υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα.

 

Ο Κώστας Κακαρούδης που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης την Δευτέρα από τον χειρούργο ορθοπεδικό Κώστα Σαμαρά, υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για έξι περίπου μήνες. Ωστόσο o Κώστας Κακαρούδης παραμένει μέλος της ομάδας μας, ο ΠΑΟΚ θα είναι δίπλα του για ότι χρειαστεί σε αυτή την δύσκολη περίοδο στην οποία και αυτός, μετά τον Κώστα Χαραλαμπίδη, αναγκάζεται να ακολουθήσει και του ευχόμαστε κουράγιο και ταχεία ανάρρωση. Τα μηνύματα συμπαράστασης που καταφθάνουν καθημερινά από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αποτελούν για τον Κώστα μία πολύ σημαντική συμπαράσταση.

 

Ο J.R. Bremer έκανε χρήση ενός όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του και αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα μας και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Καλή του επιτυχία. Δυστυχώς οι εκτός λογικής ανατροπές που προέκυψαν στο πρόγραμμα της ομάδας, δεν επέτρεψαν την παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια στα οποία επρόκειτο να αγωνιστεί, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Τα κενά που δημιουργούνται στο ρόστερ της ομάδας, θα καλυφθούν το συντομότερο δυνατό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM