ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Hatcher: «Θέλαμε να αντιδράσουμε»

Ο William Hatcher μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο για την 23η αγωνιστική της betshop Basket League.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα περίεργο παιχνίδι με έναν αντίπαλο όπως ο Πανιώνιος, που δεν είναι κακός, έχει ταλέντο, αλλά τώρα παίζει ελεύθερα γιατί δεν έχει πίεση, καθώς πέτυχε το στόχο της παραμονής. Η πίεση ήταν σε εμάς και θέλαμε να αντιδράσουμε, θέλαμε πολύ να νικήσουμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και κάναμε αυτό που έπρεπε για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τη βελτίωση της ομάδας σε σχέση με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μικρό το διάστημα, δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε. Πιστεύω ότι η πνευματική μας προσέγγιση ήταν καλύτερη, παρότι στο πρώτο μέρος επιτρέψαμε περισσότερους πόντους από όσους θέλαμε. Δείχναμε ότι έχουμε περισσότερη ενέργεια. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ήταν σκληρό για εμάς, αλλά όταν ακολουθεί ένα παιχνίδι τόσο νωρίς, πρέπει να έχεις κοντή μνήμη. Κάτι ανάλογο πρέπει να κάνουμε τώρα και το Σάββατο με τον Ολυμπιακό και να έχουμε καλύτερη συγκέντρωση».

Για την εικόνα της ομάδας μετά τον τελικό Κυπέλλου και τη διακοπή: «Μετά τη διακοπή, το πρώτο που έρχεται στο μυαλό μου είναι οι τραυματισμοί. Χάσαμε έναν παίκτη όπως ο Jamal Jones που μπορεί να μην σκόραρε πολύ, αλλά βοηθούσε σε πολλούς τομείς. Είναι ένας αθλητικός παίκτης, με ενέργεια, που μπορεί να αμυνθεί, που μπορεί να βάλει τα σουτ του και αυτή ήταν μια μεγάλη αλλαγή στο πλάνο της ομάδας. Τώρα έχουμε εκτός τον Σχίζα. Μετά τη διακοπή, είχαμε και άλλους πιο μικρούς τραυματισμούς. Εγώ, για παράδειγμα, μετά τη διακοπή, δεν είχα παίξει με τον Χολαργό. Στη διάρκεια μια τόσο μεγάλης σεζόν, το να χάνεις το ρυθμό σου, είναι σαν να ανάβεις και να σβήνεις ένα διακόπτη. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε στα πλέι οφ. Με τους τραυματισμούς, οι επιλογές είναι λιγότερες και αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή κατά τη γνώμη μου».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top