ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προπόνηση και αποστολή στην Αθήνα με αμφίβολο τον Lewis

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι, είχε και απρόοπτα. O JeQuan Lewis αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης του ΠΑΟΚ με ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική και το διάστρεμμα που υπέστη καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ωστόσο, θα είναι στην αποστολή που ταξιδεύει στην Αθήνα, μαζί με τους: Smith, Σχίζα, Καρρά, Τσόχλα, Χατζηνικόλα, Μαργαρίτη, Best, Wiggins, Egekeze, Σαρικόπουλο και Knowles. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν Καραμανώλης και Ιατρίδης. 

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στον δύσκολο αγώνα με το Περιστέρι, τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το Περιστέρι είναι ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της, με κατευθύνσεις σε άμυνα και επίθεση. Και σε αυτό το πολύ απαιτητικό παιχνίδι, θα πρέπει να δώσουμε τεράστια προσοχή στην άμυνα και σε συγκεκριμένες λειτουργίες που έχει ο αντίπαλος. Αν τα καταφέρουμε όλα αυτά και έχουμε συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος, θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top