ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόβλημα με Franke – Riley

Χωρίς χρόνο ξεκούρασης και καθώς νωρίς το πρωί της Δευτέρας αναχωρεί για την Ιταλία, η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα διανυκτερεύσει απόψε στην Αθήνα και το επιτελείο της ομάδας έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικά θέματα, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Yannick Franke και Jalen Riley.

Ο Ολλανδός γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση στη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου και είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, καθώς έχει μυϊκό σπασμό και θα ξεκινήσει εντατική θεραπεία προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης.

Ο Riley έκανε πρόγραμμα θεραπείας το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια μετέβη στην Αθήνα, όπου και συνάντησε την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco στο ΟΑΚΑ. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας στην Ιταλία.

Στη Θεσσαλονίκη θα επιστρέψει ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης, που είχε συμμετοχή σε δύο παιχνίδια μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αγωνίστηκε με τον Αίαντα το Σάββατο στο πρωτάθλημα της Elite League, ενώ σήμερα ήταν στη δωδεκάδα του ΠΑΟΚ mateco, αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο στο ΟΑΚΑ και πρόλαβε να πετύχει και ένα τρίποντο, που ήταν και το πρώτο του καλάθι στη Basket League.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top