banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έτοιμοι για την 4η σερί νίκη…

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με τον Ιωνικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 στις 19:15, για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Ο Jaylen Hands συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας και είναι στη διάθεση του κόουτς Λυκογιάννη για το αυριανό παιχνίδι. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ιωνικό τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας προκειμένου να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας μας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε ξεκινήσει, για να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που μας περιμένει, με συνεχόμενα ταξίδια και δύσκολα παιχνίδια τις επόμενες 15 ημέρες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, αμυντικά να διατηρήσουμε τον πολύ υψηλό ρυθμό που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, να βάλουμε χέρια στην μπάλα και να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα δυνατά στοιχεία του Ιωνικού. Κυρίως κάποιους έμπειρους παίκτες που έχει οι οποίοι γνωρίζουν πώς να κοντρολάρουν ένα παιχνίδι, να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό προκειμένου να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top