ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στην Εθνική Εφήβων Κωνσταντινίδης και Καλλιοντζής

Θοδωρής Κωνσταντινίδης και Στράτος Καλλιοντζής, δύο νεαροί αθλητές του ΠΑΟΚ mateco, συμπεριλήφθησαν στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των Εφήβων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που θα διεξαχθεί στη Σμύρνη 30/7-8/8 και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε μία πολύ σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Ο 18χρονος γκαρντ Θοδωρής Κωνσταντινίδης υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ mateco τον περασμένο Απρίλιο, ενώ ο 17χρονος σέντερ Στράτος Καλλιοντζής είναι μέλος της εφηβικής ομάδας. Και οι δύο συμμετέχουν αυτό το διάστημα στο πρόγραμμα των μεταβατικών προπονήσεων του ΠΑΟΚ, ενώ στη διάρκεια της περσινής σεζόν, είχαν πάρεο την πρώτη γεύση από την ανδρική ομάδα!

Κωνσταντινίδης και Καλλιοντζής θα συμμετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων, με το πρώτο ραντεβού να έχει οριστεί για την Τετάρτη 29 Ιουνίου (10:00 το πρωί στο ΟΑΚΑ) και το πρώτος μέρος των προπονήσεων να διεξάγεται στην Πάτρα.

Θα ακολουθήσουν οι εξής αγώνες προετοιμασίας…

7/7 (Πάτρα) Ελλάδα-Τουρκία

8/7 (Πάτρα) Ελλάδα-Τουρκία

15-17/7 (Σκόπια) Τουρνουά με Βόρεια Μακεδονία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία

21-23/7 (Αθήνα, «Σοφία Μπεφόν») Τουρνουά με Ισραήλ, Γερμανία, Ιταλία

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Καντζούρης έχει συμπεριλάβει στην Εθνική Εφήβων τους αθλητές: Ευστράτιος Καλλιοντζής , Θεόδωρος Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Εμμανουήλ Δήμου, Συμεών Ευσταθίου (Παναθηναϊκός), Θωμάς Ζορμπάς (Ολυμπιακός), Μιχαήλ Σπρίντζιος (Λαύριο), Ευάγγελος Ζούγρης, Κωνσταντίνος Μπιλάλης (Περιστέρι), Γεώργιος-Νικόλαος Καλατζής (ΔΕΚΑ), Κωνσταντίνος Κορκοντζέλος, Κωνσταντίνος Λαγός (Δούκας), Χρήστος Μπουντούρης (Πολυαθλητικό Σωμ. Τρικάλων 14), Νίκος Πλώτας (Προμηθέας Πάτρας), Κλέαρχος Πρέκας (Ίωνας Βόλου), Νικόλαος-Ιωάννης Χιτικούδης (ΧΑΝΘ), Ράιαν Σούλης (ΗΠΑ), Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (Παναθηναϊκός).

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top