banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άφιξη και προπόνηση στη Ρόδο…

Στη Ρόδο βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου στις 16:45 στο Κ.Γ. Καλλιθέας στη Ρόδο.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στη Ρόδο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels τόνισε: «Βασικός στόχος για την ομάδα μας, είναι να παρουσιάσει μία καλή εικόνα στα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι στη Ρόδο. Πρέπει να παρουσιαστούμε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι για 40 λεπτά. Οτιδήποτε λιγότερο δεν θα είναι αρκετό, γιατί παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα όπου μόλις τρεις ομάδες έχουν περάσει από εκεί. Ο Κολοσσός έχει καλή χημεία, παίζει καλό μπάσκετ και έχει εξασφαλίσει ήδη την 3η θέση. Εμείς από την πλευρά μας, έχοντας ορατό ακόμη το ενδεχόμενο της εισόδου στα πλέι οφ ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε δύο νίκες και αυτό από μόνο του πρέπει να είναι μεγάλο κίνητρο για να είμαστε αυτοί που πρέπει ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Την αποστολή της ομάδας στη Ρόδο συνοδεύουν και τα τρία μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco οι κ.κ. Χατζόπουλος, Τριλυράκης και Στεργίου.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Demetre Rivers, Anthony Lee, Phil Greene, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Nate Renfro.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top