banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Ιωνικός

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον ΠΑΟΚ mateco – Ιωνικός, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 στις 17:00 για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

0210 tickets

Τρόποι διάθεσης…

OnLine από τη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Από το PAOK Sports Arena…

Πέμπτη (28/4): 14:00-18:00

Παρασκευή (29/4): 10:00-18:00

Σάββατο (30/4): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

Υγειονομικό Πρωτόκολλο - Διευκρινίσεις

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco επισημαίνει επίσης ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ισχύουν τα κάτωθι σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο…

- Οι ενήλικοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλών εισιτηρίων θα πρέπει να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

- Οι ανήλικοι 13-17 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR-72 ωρών ή rapid test-48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ όσοι είναι από 12 ετών και κάτω με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

- Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2010) έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 15 ετών (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2007). Το παιδικό εισιτήριο ισχύει για όλα τα διαζώματα εκτός των VIP. Απαραίτητες προϋποθέσεις, οι συνοδοί των παιδιών να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα πιστοποιητικά που θα αποδεικνύουν την ηλικία του παιδιού και το αντίστοιχο αρνητικό διαγνωστικό τεστ Self Test/PCR/Rapid Test.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

- Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top