ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Συγκέντρωση ηρεμία και σωστή προσέγγιση»

Παρασκευή, παραμονή εκτός έδρας αγώνα και το πρόγραμμα για την ομάδα ήταν το καθιερωμένο. Από νωρίς το πρωί στο PAOK Sports Arena για την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και την προπόνηση τακτικής που ακολούθησε.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/1, 20:00) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, τόνισε: «Είχαμε μία καλή προπονητικά εβδομάδα, με όλους τους παίκτες μαζί για πρώτη φορά μετά από καιρό. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ μαχητική και νομίζω ότι είναι και η μόνη ομάδα που μας έχει ξεπεράσει στο βαθμό ατυχίας και στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει. Η αλήθεια είναι ότι τους έχουν συμβεί πολλά. Παρόλα αυτά βρίσκουν λύσεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι μία ομάδα με ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και στις ένας εναντίον ενός μονομαχίες. Να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους παίκτες μπροστά μας, ώστε να μην τους επιτρέψουμε να βρουν φάσεις που ψυχολογικά θα τους δώσουν δύναμη. Η ΑΕΚ έχει αρκετά έμπειρους παίκτες, με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν καταστάσεις. Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που θέλει 40 λεπτά συγκέντρωση και ηρεμία, με σωστή προσέγγιση, όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά, προκειμένου να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco της οποίας ηγούνται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Demetre Rivers, Anthony Lee, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Καμπερίδης, Marvin Jones, Βασίλης Τολιόπουλος και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top