banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ – Περιστέρι: Είσοδος δημοσιογράφων & φωτογράφων

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει ό,τι λόγω της πανδημίας, στους αγώνες της Stoiximan Basket League ισχύει συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο και καθορίζει την εξαιρετικά περιορισμένη πρόσβαση των εκπροσώπων των ΜΜΕ στα γήπεδα.

Για τον λόγο αυτό, οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Περιστέρι που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 και ώρα 17:00 για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι και την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 (έως τις 12:00), σχετικό αίτημα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο αίτημα θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Αριθμός Ταυτότητας ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ ή άλλη δημοσιογραφική Ένωση:

Τηλέφωνο:

e-mail:

Κανένα εκπρόθεσμο αίτημα δεν θα γίνει δεκτό.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν απάντηση για την αποδοχή ή όχι του αιτήματός τους.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει την Κυριακή 11/4 από την κεντρική είσοδο του PAOK Sports Arena, με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Οι φωτογράφοι θα πρέπει να έχουν και το ειδικό γιλέκο του ΕΣΑΚΕ κατά την παρουσία τους στο γήπεδο.

Λόγω των αυστηρών μέτρων και του υγειονομικού πρωτοκόλλου, είναι εξαιρετικά περιορισμένος ο αριθμός όσων θα έχουν πρόσβαση στον αγώνα. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία όλων, όπως επίσης και την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας (απαραίτητη και συνεχής χρήση μάσκας, αποστάσεις).

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top