banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Κώστας Μέξας για τον Elston Turner Jr.

Παίζει επαγγελματικό μπάσκετ και μάλιστα στην Ευρώπη, από το 2013. Ωστόσο, στην Ελλάδα ήρθε μόλις τον περασμένο Ιανουάριο και πρόλαβε να αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Σε ένα από αυτά και απέναντι στον ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου θα φοράει την επόμενη σεζόν. Ποιος είναι ο Elston Turner Jr;

Ο Κώστας Μέξας σκιαγραφεί το προφίλ του νέου Αμερικανού παίκτη του ΠΑΟΚ και λέει χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για έναν ποιοτικό παίκτη, με μεγάλη εμπειρία από το Ευρωπαϊκό μπάσκετ, με συμμετοχή σε καλές λίγκες και μία μικρή πρώτη γεύση και από το δικό μας πρωτάθλημα πέρσι. Όλες οι πληροφορίες που έχουμε, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι βάζουμε στο ρόστερ μας έναν πολύ έξυπνο παίκτη, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο επιθετικό κομμάτι, θα μας δώσει αυτά που θέλουμε και με την προσωπικότητά του πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό σημείο το κίνητρο και για την περίπτωση του Elston Turner Jr. λέει χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι έχει πολύ μεγάλο κίνητρο και αυτό έχει σχέση και με το πόσο γρήγορα μας έδωσε την απάντηση του, αλλά και από αυτά που συζητήσαμε. Για αυτό και πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον Elston».

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ παίρνει πλέον μία συγκεκριμένη μορφή, η ομάδα είναι στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τις κινήσεις της και όπως υποστηρίζει ο Κώστας Μέξας: «Νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα που χρειαζόμαστε πλέον. Έχουμε εντοπίσει και τους τελικούς μας στόχους και θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με βάση αυτά που θέλουμε, το μπάτζετ που έχουμε και το στυλ παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top