ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λυκογιάννης: «Χάσαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «Έγινε ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι. Όπως έχει συμβεί αρκετές φορές φέτος, χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Προς το τέλος του παιχνιδιού φέραμε την κατάσταση στα χέρια μας. Μας στοίχισαν κάποιες κακές επιλογές που είχαμε στην επίθεση και το γεγονός ότι ο Άρης βρήκε μεγάλα σουτ, τα οποία βοήθησαν να γυρίσει το παιχνίδι. Σίγουρα το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τις δύο τελευταίες κατοχές μας. Είμαι πολύ απογοητευμένος κυρίως για την πρώτη, γιατί άλλο πράγμα είπαμε στο τάιμ άουτ και αδικαιολόγητα άλλο κάναμε, με αποτέλεσμα να πετάξουμε μια κατοχή χωρίς λόγο και σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Στην τελευταία επίθεση ήμασταν απόλυτα βέβαιοι, ότι θα βρίσκαμε ελεύθερο σουτ, το βρήκαμε δεν το βάλαμε και κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία αυτού του αγώνα…»

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κόουτς Λυκογιάννης αναφέρθηκε…

Στην άμυνα που έπαιξε ο Άρης και ειδικά στην 4η περίοδο… «Ο Άρης έτσι παίζει σε όλο ο πρωτάθλημα. Το αν είναι στο όριο του φάουλ ή πάνω από το όριο δεν είναι δουλειά δική μου να το αξιολογήσω. Στο μομέντουμ ο Άρης, βρήκε δύο πολύ γρήγορα τρίποντα και ψαλίδισε τη διαφορά. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, είχαμε και μία φάση με τον Καμαριανό κάτω από το καλάθι, που κατά τη γνώμη μου είναι αμφισβητούμενη και είναι πολύ κρίσιμη και θεωρώ ότι έχει γίνει φάουλ Η άποψη μου είναι ότι το παιχνίδι κρίθηκε από τις δύο επιθέσεις μας στο τέλος. Στην πρώτη που πήρε την απόφαση αυτή ο Τολιόπουλος και πετάμε την μπάλα, που δεν κατάλαβα γιατί και στην τελευταία επίθεση που σουτάραμε ελεύθεροι και δεν το βάλαμε».

Στο λόγο για τον οποίο ο ΠΑΟΚ mateco έχασε πολλά παιχνίδια στο τέλος… «Πολλά πράγματα φταίνε για να φτάσει εκεί ένα παιχνίδι. Αν σφυριχτεί ένα φάουλ, αν δε γίνει μία λάθος επιλογή ένα λεπτό πριν, δε φτάνεις στο τελευταίο σουτ. Εκεί είναι θέμα τύχης και ικανότητας. Βγάλαμε ένα εντελώς ξεμαρκάριστο σουτ που το πήρε ο Phil Greene που είναι σκόρερ και σουτέρ. Τι να πούμε παραπάνω; Ας πούμε ότι φταίει ο Λυκογιάννης που πάνε τα παιχνίδια στον πόντο και τα χάνει η ομάδα… Θέλει και ι τύχη συν άλλες λεπτομέρειες. Ο Άρης έβαλε τρία πολύ μεγάλα σουτ σε κρίσιμο σημείο κι εμείς δεν είχαμε τις ενδεδειγμένες επιθέσεις».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top