banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιάνκοβιτς: «Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε…»

Σαφώς απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα, την ήττα και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ mateco ήταν ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την SIG Strasbourg…

«Προσπαθήσαμε πολύ, παίξαμε δυνατά για 35-36 λεπτά. Στο τέλος δεν μπορέσαμε να το αντέξουμε, είχαμε όμως την ευκαιρία να κερδίσουμε και να πάμε σε τρίτο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε και χάσαμε την πρόκριση για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής διοργάνωσης», σχολίασε αρχικά ο Γιάνκοβιτς και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία, όλοι είδαν τι έγινε. Μας δόθηκε ευκαιρία στο τέλος με τον καλύτερο σουτέρ μας να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν το κάναμε. Ό,τι και να έγινε στο ματς, στο τέλος μπορούσαμε να κερδίσουμε ή να πάμε το ματς στην παράταση, ωστόσο δεν το καταφέραμε. Ας μην ψάχνουμε δικαιολογίες».

Για την φετινή παρουσία του ΠΑΟΚ mateco στο Basketball Champions League, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τόνισε: «Η παρουσία μας στην Ευρώπη, τελειώνει με μια πικρία για την ομάδα, τους προπονητές και τους φιλάθλους. Το γήπεδο δεν είχε τόσο κόσμο λόγω των συνθηκών και δεν μπόρεσε να μας ωθήσει στη νίκη. Ήταν μία ωραία εμπειρία, νομίζω ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να είχαμε έναν πιο βατό αντίπαλο αν είχαμε κερδίσει την Igokea, αλλά σε εκείνο το παιχνίδι είχαμε πολλά θέματα και είχαμε μείνει για 12-13 ημέρες χωρίς προπόνηση. Έχουμε τώρα μπροστά μας ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πρέπει να ανασυνταχτούμε. Σημαντικό να είμαστε πλήρεις για τη συνέχεια».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top