banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καμαριανός: «Σκληρή δουλειά για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του»

O Nίκος Καμαριανός είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν ήρθε στο «Παλατάκι» ως αντίπαλος αγωνιζόμενος με τον Κολοσσό Ρόδου. Σε λίγες μέρες ετοιμάζει τις βαλίτσες του και ανηφορίζει προς τη Θεσσαλονίκη για την έναρξη της προετοιμασίας και δηλώνει ενθουσιασμένος από την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, μιλώντας στο www.paokbc.gr

Τι περιμένεις αυτή τη χρονιά από τον εαυτό σου αλλά και από την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Πιστεύω πως η ομάδα θα στηριχτεί πάνω στη περσινή επιτυχημένη χρονιά για να σημειώσει και φέτος εκ νέου μια αντίστοιχα καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Εύχομαι να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της και να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου για να συμβεί αυτό».

Σου έλειψε η παρουσία του κόσμου μέσα στο γήπεδο την περσινή χρονιά;

«Η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική. Θεωρώ ότι σε όλους τους αθλητές έλειψε ο κόσμος την περσινή σεζόν γι'αυτό ελπίζω φέτος να μπορούν και οι φίλαθλοι να παρακολουθούν τους αγώνες από κοντά».

 

Τι είπατε με τον coach Λυκογιάννη πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία σου με τον ΠΑΟΚ;

«Ο κόουτς μου εξήγησε τι θέλει από μένα, αλλά και πως πρέπει με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βάλω τα δυνατά μου για να έχω συμμετοχή σε όλη αυτή την προσπάθεια».

 

Πως θυμάσαι την περσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ ως αντίπαλος;

«Ο ΠΑΟΚ πέρσι είχε μία παρά πολύ καλή σεζόν. Στάθηκε στο ύψος του και ήταν ανταγωνιστικός σε όλα τα ματς, ακόμα και σε αυτά τα οποία δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top