ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ιωνικός

Το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 15:45, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό Affidea σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την 16η αγωνιστική της EKO Basket League. Από σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα είναι σε ισχύ η προσφορά για τα εισιτήρια διαρκείας, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε 1+1 εισιτήριο στις κατηγορίες White και Black στην τιμή των 50 ευρώ.

10list.png

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ιωνικός διατίθενται από τα εξής σημεία… 

-PAOK Sports Arena
Τετάρτη (15/1): 12:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-JDA Dijon
Πέμπτη (16/1): 10:00-17:00
Παρασκευή (17/1): 10:00-17:00
Σάββατο (18/1): 11:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ιωνικός

-Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω

-Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top