ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με θλάση πρώτου βαθμού ο Jalen Riley…

Εκτός προπονήσεων ως το τέλος της εβδομάδας θα μείνει ο Jalen Riley, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο στο αριστερό του πόδι. Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις (μαγνητική), όπου και διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο Riley απέφυγε τα χειρότερα και το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ρόδου, βοήθησε ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Ο Jalen Riley ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή από τον γιατρό της ομάδας χειρούργο ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ mateco ξεκινούν και πάλι το πρωί της Τετάρτης (9/11), χωρίς τους διεθνείς Χρήστο Σαλούστρο και Yannick Franke. Οι δύο αθλητές μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες Ελλάδας και Ολλανδίας αντίστοιχα, θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 20/11 στις 15:45.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top