ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προπόνηση, προβλήματα και μεγάλη επιθυμία για νίκη…

Θα είναι το τρίτο επίσημο παιχνίδι και το τέταρτο συνολικά στη διάρκεια της φετινής σεζόν, που ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πάτρας.

Θα είναι και ο πρώτος φετινός αγώνας των δύο ομάδων που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Το εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 στις 17:00 στο PAOK Sports Arena και ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League και για να το πετύχει πρέπει να επιστρέψει στις νίκες!

Όπως έκανε στην φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 12/9 στην Καρδίτσα (όταν ο ΠΑΟΚ mateco επικράτησε με 94-86), αλλά δεν κατάφερε να επαναλάβει στα δύο επίσημα παιχνίδια που ακολούθησαν στην Πάτρα. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος (ήττα με 84-77 την 2η αγωνιστική), αλλά και στον αγώνα Κυπέλλου (επικράτηση 100-86 του Προμηθέα και πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης).

Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και των δύο ομάδων σε σχέση με τα ματς που προηγήθηκαν. Αυτό που παραμένει ίδιο είναι τα προβλήματα που και ενόψει αυτού του αγώνα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ mateco.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς συμμετείχε και σήμερα σε ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Καμπερίδης. Θοδωρής Κωνσταντινίδης και Απόστολος Ρούμογλου ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Ο άμεσος συνεργάτης του κ.Λυκογιάννη, βοηθός προπονητή Στάθης Νεραντζάκης, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας τόνισε: «Είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Κάναμε την προετοιμασία μας, με τα προβλήματα των Γιάνκοβιτς και Καμπερίδη και θα πρέπει να προσέξουμε το αμυντικό κομμάτι, για να κόψουμε την δημιουργία και την εκτέλεση του Frankamp, αλλά και το λόου ποστ παιχνίδι που έχει ο Προμηθέας με τους ψηλούς, Αν τα σταματήσουμε αυτά θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που το θέλουμε πολύ. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα δύο επίσημα παιχνίδια που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος τον Προμηθέα. Διαφορετικές οι συνθήκες, με νέο προπονητή και πάλι ο αντίπαλος, με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και οι δύο ομάδες και με εκείνο το παιχνίδι στο Κύπελλο, που είχαμε κακή εικόνα και μας είχε πειράξει πολύ. Αυτό μας δίνει και ένα επιπλέον κίνητρο για αυτό τον αγώνα».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top