ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προπόνηση και πίστη για νίκη στο Αλεξάνδρειο…

Την απόλυτη συγκέντρωση όλων των παικτών, από την αρχή ως το τέλος του αγώνα ζήτησε ο κόουτς Λυκογιάννης, στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (20/4 στις 20:00). Και στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο κόουτς του ΠΑΟΚ mateco έδωσε έμφαση στην τακτική και στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίσει και να αντιμετωπίσει το αυριανό παιχνίδι η ομάδα.

Ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Λυκογιάννη, βοηθός προπονητή Στάθης Νεραντζάκης αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας το κλασικό παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, με όλες τις ιδιαιτερότητες που έχει ένας τέτοιος αγώνας. Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, προερχόμαστε από μία εντός έδρας νίκη και θέλουμε να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο με το απόλυτο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε στο Αλεξάνδρειο, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπου στόχος μας είναι η νίκη που θα μας βοηθήσει να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία. Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση και με την επιστροφή του Kelly έχουν μία ακόμη σημαντική επιλογή στην επιθετική τους λειτουργία. Το πιο σημαντικό θα είναι να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό και στο επιθετικό transition. Είμαστε από τις ομάδες που κάνουν τα λιγότερα λάθη στο πρωτάθλημα και πρέπει να το επιβεβαιώσουμε στο αυριανό παιχνίδι και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να πετύχει εύκολα καλάθια. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα, όπως κάναμε στα παιχνίδια που κερδίσαμε μακριά από την έδρα μας και ακόμη περισσότερο. Δυστυχώς δεν θα έχουμε μαζί μας τον Γιώργο Καμπερίδη. Τραυματίστηκε σε μία στιγμή που έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σίγουρα θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι που χρειαζόμαστε σουτ από την περιφέρεια. Είναι μία σημαντική απώλεια, αλλά νομίζω ότι θα όλα τα παιδιά κάνουν το καλύτερο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ο Γιώργος Καμπερίδης, που δεν θα αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο, ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για το διάστρεμμα δευτέρου βαθμού που υπέστη στο αριστερό του πόδι και ουσιαστικά δίνει μάχη με το χρόνο για να προλάβει τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης (27/4) με τον Προμηθέα. Εκτός αποστολής θα είναι και ο τραυματίας Απόστολος Ρούμογλου, ενώ στην 12άδα θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο νεαρός Θοδωρής Κωνσταντινίδης.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top