ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κυριακή στο γήπεδο με απουσίες…

Προτού συμπληρωθούν 24 ώρες από την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας Oscar, οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο, για την προπόνηση της ομάδας και την έναρξη της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη (20/4 στις 20:00).

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena και από την οποία απουσίαζαν οι Jermaine Love, Βλάντο Γιάνκοβιτς Γιώργος Καμπερίδης και Απόστολος Ρούμογλου (παραμένει εκτός προπονήσεων λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση.

Love και Γιάνκοβιτς έμειναν εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Γιώργος Καμπερίδης, που υπέστη διάστρεμμα στο 5ο λεπτό του αγώνα του Σαββάτου δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Μ.Τετάρτης στο Αλεξάνδρειο. Ο 23χρονος φόργουορντ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις (μαγνητική) τη Δευτέρα, ξεκίνησε ήδη θεραπεία με την προοπτική να προλάβει το παιχνίδι με τον Προμηθέα (27/4).

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Δευτέρα με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top