ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προπόνηση, ιατρικό δελτίο και άφιξη Renfro

Στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο (9/4 στις 20:00) στη Λάρισα επικεντρώνεται από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική.

Υπήρχε βεβαίως και γεμάτο ιατρικό δελτίο, χωρίς ωστόσο δυσάρεστες ειδήσεις.

Ο Demetre Rivers που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική τομογραφία), οι οποίες επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση, δηλαδή κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Ο Αμερικανός φόργουορντ, έμεινε εκτός προπόνησης, ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας με την προοπτική να είναι στην αποστολή για τον αγώνα στη Λάρισα.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Απόστολος Ρούμογλου, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο νεαρός φόργουορντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική) και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Εξετάσεις για προληπτικούς λόγους (ενοχλήσεις στον αχίλλειο) έκανε και ο Γιώργος Καμπερίδης, που συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας καθώς τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Anthony Lee, που σταδιακά θα ανεβάσει ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου. 

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (19:00) της Τετάρτης. Νωρίτερα την ίδια μέρα (14:50) αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Nate Renfro, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας.

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top