ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέο πρόβλημα και νοκ άουτ ο Anthony Lee

Με ένα νέο πρόβλημα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, που θα έχει μία σημαντική απουσία ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 4/4 στις 17:00).

Ο Anthony Lee παρουσίασε έντονα συμπτώματα ίωσης και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Αναπόφευκτα ο Αμερικανός σέντερ δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ακόμη πρόβλημα που προέκυψε και το οποίο προστίθεται στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν η ομάδα.

Χωρίς τον Lee και με τον κόουτς Λυκογιάννη να αναζητεί λύσεις εκ των έσω και μέχρι την έλευση του Nate Renfro, του νέου Αμερικανού παίκτη του ΠΑΟΚ mateco, το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση τακτικής.

Ο κόουτς Λυκογιάννης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα τόνισε: «Παίζουμε μετά από καιρό στο γήπεδό μας, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με πολύ μεγάλος βάθος, το οποίο τους βοηθά να μπορούν να διαχειριστούν τις απουσίες που έχουν. Εμείς δυστυχώς είχαμε ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με την ασθένεια του Anthony Lee, οπότε δεδομένα θα έχουμε ένα θέμα μέσα στη ρακέτα. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει αυτή τη στιγμή να διαχειριστούμε τη συγκεκριμένη απουσία, να κάνουν όλοι οι παίκτες ένα βήμα μπροστά και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπα σε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας μετά από πολύ καιρό».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top