ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σημαντικός αγώνας στη μάχη της πρόκρισης

Ο χρόνος προετοιμασίας ήταν ελάχιστος. Μία προπόνηση απόψε το βράδυ στην Kralovka Arena (στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει αύριο τον αγώνα του ΠΑΟΚ mateco με την ERA Nymburk στις 19:30), αρκετό βίντεο και πίστη στη νίκη, όχι μόνο από την ομάδα μας, αλλά και από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που αναμένονται αύριο στην Πράγα, από την Ελλάδα και την Κεντρική Ευρώπη.

Το παιχνίδι είναι σημαντικό στη μάχη της πρόκρισης και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χάσαμε με ένα πόντο στο πρώτο ματς, στη Θεσσαλονίκη. Είναι σημαντικό το παιχνίδι γενικότερα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον όμιλό μας. Έχουμε μια μέρα να κάνουμε προπόνηση, να συζητήσουμε κάποια πράγματα και αύριο το πρωί να αφιερώσουμε την προσοχή μας στο βίντεο για να τα αναλύσουμε. Είναι σημαντικό το παιχνίδι και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε», σχολίασε αρχικά ο κόουτς Λυκογιάννης και πρόσθεσε: «Η Nymburk είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, είναι ομάδα με επιθετικό ταλέντο. Σουτάρουν πάρα πολύ καλά, ξέρουν τι θέλουν να κάνουν στο γήπεδο. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από αρνητικό αποτέλεσμα, βοηθά σε ότι αφορά το ψυχολογικό μας κομμάτι. Το καλό που έχουν τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι ότι ξεπερνάς την ήττα γρηγορότερα».

Σχετικά με αυτά που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι, ο κόουτς προπονητής του ΠΑΟΚ mateco τόνισε: «Είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο στο περιφερειακό σουτ του αντιπάλου και μέσα από την άμυνα να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να σουτάρουν πολλά ελεύθερα σουτ. Χρειάζεται, επίσης, να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε δύο παίκτες των Τσέχων, οι οποίοι μας έκαναν μεγάλη ζημιά στη Θεσσαλονίκη, τον πλέι μέικερ Harding και τον Palyza , ο οποίος σουτάρει με πάνω από 50% στο τρίποντο στη διοργάνωση».

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top