banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το blog του Beau Beech

Δεύτερο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ μέσα σε λίγες ημέρες και δεύτερο συνεχόμενο Blog από τον Beau Beech, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ, το αυριανό παιχνίδι με τη Λάρισα στο PAOK Sports Arena για την εξ αναβολής 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά και το πώς πέρασε τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που είχε μεταξύ των δύο αγώνων και των προπονήσεων της ομάδας.

Παιχνίδι 6ο

Εναντίον της Λάρισας, 9/12/2020

Γεια σας. Τα λέμε για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα. Πριν από λίγες ημέρες παίξαμε εκτός έδρας με την ΑEK, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι που δυστυχώς χάσαμε. Παίξαμε καλά ως ομάδα και σημειώσαμε πρόοδο σε τομείς στους οποίους δουλεύαμε στην προπόνηση, αν και το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Επιστρέφουμε αμέσως σε δράση και αύριο εναντίον της Λάρισας, την οποία θα αντιμετωπίσουμε για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν (1 παιχνίδι κυπέλλου και 1 φιλικό παιχνίδι).

Έτσι κυριολεκτικά ξανασυναντιόμαστε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είχαμε ελάχιστο χρόνο να ξεκουραστούμε σωματικά μεταξύ των παιχνιδιών, αλλά αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες. Περισσότερο όμως είναι πνευματικό το θέμα, ότι έχουμε λιγότερο χρόνο προετοιμασίας. Το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε δει τη Λάρισα ήδη δύο φορές, έτσι έχουμε μια αίσθηση για αυτούς ως ομάδα και τι τους αρέσει να κάνουν. Θα είναι επίσης ωραίο ότι θα παίξουμε στο δικό μας γήπεδο, το PAOK Sports Arena.

Δεν έχουν συμβεί πολλά εκτός γηπέδου από το παιχνίδι του Σαββάτου. Μερικές προπονήσεις, βάρη και βίντεο. Προσωπικά έβαλα πλυντήριο, πήγα στο σούπερ μάρκετ και παρακολούθησα Netflix με τη φίλη μου, την Emma, που ​​είναι ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, μέσω του "add-on" στο Google Chrome, το οποίο ονομάζεται Teleparty. Σου επιτρέπει να συμμετέχεις σε μια αίθουσα συνομιλίας και να παρακολουθείς ταυτόχρονα μια εκπομπή / ταινία "μαζί" με αυτόν που θέλεις. Είναι πολύ ωραίο και κάνει την απόσταση μεταξύ μας και λίγο πιο εύκολα αντιμετωπίσιμη κάθε μέρα!

Αυτά για σήμερα. Θα τα πούμε και πάλι σύντομα! # BeechBlog

ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top