master970x200.

ΑΕΚ Betsson BC
ΑΕΚ Betsson BC
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο.Κ. Άνω Λιοσίων
21/04/2024, 17:15
VS

ΠΑΟΚ mateco
ΠΑΟΚ mateco
ΠΑΟΚ mateco
ΠΑΟΚ mateco
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

PAOK Sports Arena
27/04/2024, 20:15
VS

ΜΑΡΟΥΣΙ
ΜΑΡΟΥΣΙ

banner loyalty card 1000x200

ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λυκογιάννης: «Πολύ σημαντική νίκη…»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco κ.Λυκογιάννης, μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης, αλλά και στην πορεία της ομάδας…

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου και η τρίτη συνεχόμενη σε εκτός έδρας παιχνίδι. Μετά από μία τόσο μεγάλη διακοπή, είμαι ικανοποιημένος που μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία εχθρική έδρα, μείναμε συγκεντρωμένοι και παίξαμε πολύ καλά σαν ομάδα. Είχαμε πολλούς πρωταγωνιστές. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Δυστυχώς και πάλι θα έχουμε διακοπή 15 ημερών, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και σε αυτό το ρυθμό. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή και στον κόουτς Μέξα, εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο κόουτς του ΠΑΟΚ mateco και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σερί που έχει δημιουργήσει η ομάδα με τις συνεχόμενες νίκες… «Παίζει σημαντικό ρόλο ότι είμαστε υγιείς αυτή την στιγμή. Τα 2/3 της ομάδας ουσιαστικά αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από την αρχή της χρονιάς, οπότε αναγκαστικά κάναμε αλχημείες για να τα ξεπεράσουμε. Είναι πιο εύκολη πλέον η κατανομή των ρόλων. Οι παίκτες έχουν αποδεχθεί αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας, ξέρουν το ρόλο τους. Και μετά από αυτές τις νίκες έχουμε και καλύτερη ανεβασμένη».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco αναφέρθηκε και στη μεγάλη διακοπή με την οποία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα… «Μας επηρέασε η διακοπή, περιμέναμε σχεδόν μια ώρα χωρίς ζέσταμα. Αλλά ήταν πολύ σημαντική η αντίδρασή μας γιατί ήθελε καθαρό μυαλό και σωστές αποφάσεις, τις οποίες και πήραμε».

ΟΜΑΔΑ
ΧΟΡΗΓΟΙ
Back to Top