ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

MEGAPRESS

MEGAPRESS

NEW MEDIA

NEW MEDIA

Mediterranean_College

Mediterranean_College

official mobile application

official mobile application

M_sensis

M_sensis

Clean_doctors

Clean_doctors

BSA ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

BSA ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ

ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗΣ

Trust Facility Services

Trust Facility Services

Η Trust Facility Services AE ιδρύθηκε από στελέχη που δραστηριοποιούνται τα τελευταία 20 χρόνια στον ιδιαίτερο και πολύ απαιτητικό χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Αδριανουπόλεως  22 στην Καλαμαριά. Με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών, οι υπηρεσίες της εταιρείας παρέχονται σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνοντας έργα στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, αλλά και σε ιδιαίτερα απομακρυσμένες περιοχές. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει πλήθος έργων είτε αυτό αφορά επανδρωμένες υπηρεσίες, είτε αφορά ηλεκτρονικές εφαρμογές συστημάτων ασφαλείας ελέγχου και επιτήρησης.

Με όπλο τη βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία, η εταιρεία επιδιώκει την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με υψηλές προδιαγραφές και έμφαση στην ποιότητα.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία, οργάνωση και υποδομή, και επενδύοντας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, η Trust Facility Services AE αναπτύσσει ολοκληρωμένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας, όπως το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801:2008, καθώς και το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004.

Εκτός από τα παραπάνω πιστοποιητικά, η Trust Facility Services AE διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες που εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της:

-          Άδεια Λειτουργίας Ι.Ε.Π.Υ.Α. από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

-          Έγκριση Στολής από το Γ.Ε.ΕΘ.Α.

-          Άδεια Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων για τους Νομούς Θεσσαλονίκης και Αττικής από την Ε.Ε.Τ.Τ.

Παράλληλα, η εταιρεία διατηρεί Ασφαλιστήρια Συμβόλαια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης και Αστικής Ευθύνης Εργοδότη, για την πλήρη κάλυψη των πελατών και των υπαλλήλων της.

smartup

smartup

H Smartup ιδρύθηκε το 2012 στη Θεσσαλονίκη. Σχεδιάζει και υλοποιεί καινοτόμες εφαρμογές για φορητές συσκευές και δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα που περιλαμβάνει εφαρμογές για την εστίαση, εφαρμογές delivery αλλά και κάθε είδους custom εφαρμογή, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Η Smartup έχει πλέον επεκταθεί και στον τομέα των Sports Applications, παρουσιάζοντας την νέα της εφαρμογή Match Program. Η εφαρμογή Match Program προσφέρει μία μοναδική διαδραστική εμπειρία παρέχοντας τα πιο ενημερωμένα αποτελέσματα των αγώνων,  τα νέα της ομάδας, το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, στατιστικά στοιχεία και πολλά άλλα! Η εφαρμογή Match Program είναι πλέον και ο επίσημος οδηγός για κάθε αγώνα της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Σχετικά με την Smartup: www.smartupweb.com

Σχετικά με την εφαρμογή Match Program: http://www.matchprogram.net/


PAOK BC STORE
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Εισιτήρια Διαρκείας 2017-2018