ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

MAKEDONIA PALACE

MAKEDONIA PALACE

NOVA SPORTS

NOVA SPORTS

ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε.

ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε.

com_n_com

com_n_com

Α.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Α.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Farcom

Farcom

auteco

auteco

caffe_molinari

caffe_molinari

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.

Madona

Madona

WATT+VOLT

WATT+VOLT

inomak

inomak

LED DISPLAY

LED DISPLAY

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥθΟΠΟΙΙΑ

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥθΟΠΟΙΙΑ

MOLTO

MOLTO

Η Chipita ιδρύθηκε το 1973 στην Ελλάδα με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία αλμυρών snacks, με βασικό, τότε, προϊόν τα Extra τυρογαριδάκια και από το 1988 τα πατατάκια (potato chips).

Το 1991, κυκλοφόρησε το croissant 7DAYS – ατομικό, συσκευασμένο, μακράς διαρκείας, και πολύ γρήγορα και το mini 7DAYS. Λίγα χρόνια μετά, το 1995, κυκλοφόρησε τα Βake Rolls, ένα καινοτόμο, αλμυρό προϊόν που γνώρισε πολύ γρήγορα μεγάλη επιτυχία.

Περίπου την ίδια εποχή, η Chipita ξεκινά την πορεία της διεθνοποίησής της, μια πορεία την οποία ακολουθεί πιστά μέχρι σήμερα. Η ανάπτυξη αυτή πραγματοποιείται με δύο τρόπους: είτε με δικές της εταιρείες είτε με στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλες διεθνείς ή ισχυρές τοπικές εταιρείες.
  
Ήδη από το 1995, η Chipita «επιχειρεί» εκτός των ελληνικών συνόρων με τη δημιουργία παραγωγικών μονάδων στη Βουλγαρία, την Πορτογαλία και την Αίγυπτο. Ακολουθούν εργοστάσια στην Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σαουδική Αραβία και πρόσφατα στην Ινδία και την Τουρκία. Παράλληλα με τα εργοστάσια, η Chipita δημιουργεί εμπορικά γραφεία και δομές σε 6 χώρες: Γερμανία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Σερβία, Σλοβακία και Τσεχία.
  
Σήμερα, η Chipita δραστηριοποιείται διεθνώς σε 4 μεγάλες κατηγορίες προϊόντων: τα croissants και παρεμφερή προϊόντα ζύμης, τα αλμυρά snacks (Bake Rolls), τα cakes και τα ζαχαρώδη προϊόντα.
 
Η Chipita προσφέρει τα προϊόντα της στους καταναλωτές 66 χωρών συνολικά, είτε απευθείας είτε μέσω στρατηγικών συνεργασιών, τα οποία παράγονται σε 17 εργοστάσια 9 διαφορετικών χωρών. 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: 12ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, 144 52 Μεταμόρφωση, Αττική, Ελλάδα. Τηλ: +30 210 2885000, Fax: +30 210 2885036,www.chipita.com

menarini_hellas

menarini_hellas

Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου  Menarini  στην Ελλάδα, Menarini  Hellas συμπληρώνει 27 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Από το 1989 μέχρι και σήμερα η Menarini Hellas κυκλοφόρησε με επιτυχία πολλά πρωτότυπα και καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που καλύπτουν με επιτυχία θεραπευτικά κενά και προσφέρουν βελτιωμένες  θεραπευτικές επιλογές.

Σήμερα η Menarini Hellas συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα και απασχολεί 212 εργαζόμενους. Ο όμιλος Menarini ιδρύθηκε το 1886 στην Ιταλία και σήμερα δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών εταιρειών και αντιπροσώπων σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Την τελευταία δεκαετία η ανάπτυξή της υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική και ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους φαρμακευτικούς ομίλους παγκοσμίως. Διαθέτει ίδιες παραγωγικές εγκαταστάσεις σε πολλές χώρες και έξι σύγχρονα ερευνητικά κέντρα για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Ο όμιλος Menarini διαθέτει έξι σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα ερευνητικά εργαστήρια που εργάζονται αδιάκοπα με στόχο την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων φαρμάκων.

Αξιοσημείωτη είναι η πρόσφατη επένδυση του ομίλου Menarini που υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την Oxford Biotherapeutics για την ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου φαρμάκων κατά του καρκίνου, καθώς επίσης και την ανάπτυξη μεθόδων πρώιμου εντοπισμού καρκινικών κυττάρων.

Επίσης, ο όμιλος Menarini κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα καινοτόμα φάρμακα για την αποτελεσματικότερη  αντιμετώπιση της ισχαιμικής νόσου με αποδεδειγμένη μείωση ανάγκης νοσηλείας, την κάλυψη θεραπευτικού κενού σε ασθενείς με υπερουριχαιμία καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση αναπνευστικών νοσημάτων με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες συσκευές χορήγησης.

Ακόμη, δραστηριοποιείται στους θεραπευτικούς τομείς της αλλεργίας και της σεξουαλικής υγείας με την κυκλοφορία νέων αντίστοιχων και καινοτόμων φαρμάκων. Διαθέτοντας την άρτια οργάνωση και διασφαλίζοντας υψηλά λειτουργικά πρότυπα,  η Menarini Hellas, συνεχίζει  την προσφορά της στην προστασία της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της αυτοθεραπείας.

ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΣΙΔΗ

ΑΦΟΙ ΚΕΤΣΕΤΣΙΔΗ

PAOK BC STORE
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Εισιτήρια Διαρκείας 2017-2018