ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Συνεργασία Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και "Madona Express"


14/09/2016


Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην παραγωγή και εμπορία αφρωδών πλαστικών και ειδών οικιακής χρήσης, την εταιρεία «Madona Express», η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας, ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ Υποστηρικτής, για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

 

Η εταιρεία Madona Express είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1993 από τον κ. Γιάγκο Αναστάσιο, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλό της. Με το σύνθημα ¨Ένα με τη καθαριότητα¨, παρέχεται στους Έλληνες καταναλωτές μία ολοκληρωμένη σειρά από άριστα ποιοτικά προϊόντα όπως:

  • Σφουγγάρια Κουζίνας, Φίμπρες, Σύρματα, σπογγοπετσέτες, σφουγγαρίστρες και σφουγγάρια ατομικής υγιεινής.
  • Απευθύνεται σε μεγάλες αλυσίδες, ομίλους, χονδρεμπόριο, μεμονωμένους Ιδιοκτήτες Καταστημάτων κ.α.
  • Πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της, δίνονται στην ιστοσελίδα  (web site) της MADONA, www.madona.gr

 

 

Παρουσίαση MADONA EXPRESS Α.Ε.Β.Ε.

Κυρίαρχο αντικείμενο της εταιρείας είναι η παραγωγή και εμπορία αφρωδών πλαστικών και ειδών οικιακής χρήσης, παράγοντας δεκάδες καινοτόμα προϊόντα.

 

Η έδρα της είναι στον Μαραθώνα Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου  βρίσκονται η Διοίκηση, το εργοστάσιο παραγωγής και οι αποθήκες Α΄ Υλών και έτοιμων προϊόντων. Διαθέτει επίσης υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη που εξυπηρετεί της ανάγκες της Βόρειας  Ελλάδας, καθώς και ένα πλήρες δίκτυο εμπορικών αντιπροσώπων σε ολόκληρη την υπόλοιπη στερεά και νησιωτική Χώρα.

 

Ιδιαίτερη επιτυχία σημειώνει η σειρά GREEN AID που αφορά προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον, κατασκευασμένα από μικροϊνες  στα οποία δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα να καθαρίζουν χωρίς απορρυπαντικό, αλλά μόνο με νερό.

 

Επιπλέον, η MADONA δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label), αφού κατασκευάζει προϊόντα στις μεγαλύτερες αλυσίδες Super Market της χώρας.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM