ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Συνεργασία ΚΑΕ ΠΑΟΚ και «Νοσοκόμα στο σπίτι»


04/03/2016


Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με το πρώτο κέντρο παροχής νοσηλευτικών και ιατρικών υπηρεσιών κατ’ οίκον στην Ελλάδα, Νοσοκόμα Στο Σπίτι.

 

Η εταιρεία βρίσκεται πάντοτε στο παλατάκι για την πρωτοβάθμια ιατρονοσηλευτική κάλυψη των φιλάθλων καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

“Η Θεσσαλονίκη έχει σίγουρα τον πύργο τον Λευκό που ξεχωρίζει κι από εκεί και πέρα τα πιο ισχυρά brand names είναι ο ΠΑΟΚ και η ΔΕΘ” έχει αναφερθεί ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Η εταιρία Νοσοκόμα Στο Σπίτι όντας το μεγαλύτερο Brand name στο χώρο της πρωτοβάθμιας υγειονομικής φροντίδας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον ΠΑΟΚ και την πολυετή συνεργασία με την ΔΕΘ, καλύπτοντας τους χώρους των δύο αυτών μεγάλων «ονομάτων» της πόλης σε επίπεδο πρωτοβάθμια ιατρονοσηλευτική κάλυψη των φιλάθλων και επισκεπτών αντίστοιχα.

 

Για τους υποστηρικτές της ομάδας η εταιρεία κάνει μεγάλες προσφορές για την ιατρονοσηλευτική περίθαλψη και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Το Νοσοκόμα Στο Σπίτι είναι στο πλευρό όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ!!!

 

Οι προσφορές για να έχει κάποιος το δικαίωμα να εξυπηρετείτε με αξιοπρέπεια και συνέπεια χωρίς να έχει προβλήματα στην υγεία του παρατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που ακολουθεί.

http://www.11311.gr/paok/

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM