ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και “VOULIS CHEMICHALS” συνεχίζουν μαζί


18/12/2015


Η Μεγαλύτερη Ελληνική Παραγωγική Επιχείρηση στον Τομέα των Χημικών για την βελτίωση την  Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου, η «VOULIS CHEMICALS» από την Νάουσα στηρίζει την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για 4η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο συμμετέχοντας στο Χορηγικό μας Πρόγραμμα ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ.

 

Ο Πρόεδρος & Δ/ νων Σύμβουλος της «VOULIS CHEMICALS», κ. Βούλης Γεδεών δήλωσε για την συνεργασία: «Η ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. εκφράζει με το καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία μας, και θεωρούμε ότι  με την ανανέωση της συνεργασίας για 4η χρονιά διαθέτουμε ένα ακόμα ισχυρό μέσο προβολής των προϊόντων μας. Τέλος, εύχομαι μέσα στην αγωνιστική περίοδο να πανηγυρίζουμε μόνο επιτυχίες, όπως η χθεσινή με την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του EUROCUP».

 

Ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Μπάνε Πρέλεβιτς δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι για την στήριξη που μας παρέχει η VOULIS CHEMICALS για ακόμη μία χρονιά, αποδεικνύοντας έτσι απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

 

 

Παρουσίαση VOULIS CHEMICALS

Ξεκινώντας από το 1983 – έτος ίδρυσης της εταιρείας μας – βρισκόμαστε στο πλάι τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη δίνοντας λύσεις για θέματα που αφορούν την βελτίωση τον καθαρισμό, την προστασία και την περιποίηση του αυτοκινήτου. Στις εγκαταστάσεις μας – με έδρα τη Νάουσα Ημαθίας – μελετούμε, παράγουμε και διαθέτουμε τα προϊόντα μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την οικολογία εφαρμόζοντας όλους τους σχετικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Ξεπερνώντας τον ελληνικό χώρο έχουμε ήδη συνεργασία σε πολλές χώρες ενώ επιδιώκουμε την συνεχή επέκταση μας. Η εταιρεία μας απευθύνεται σε πλυντήρια αυτοκινήτων, συνεργεία αυτοκινήτων, πρατήρια βενζίνης, χώρους λιανικής πώληση (καταστήματα αξεσουάρ – Super Market, κλπ), βιομηχανία, πλοία.

Για τη "Voulis Chemicals " βασικός άξονας των προσπαθειών μας είναι η αγάπη για το αυτοκίνητο και η εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΒΟΥΛΗΣ – ΧΗΜΙΚΑ, 2ο χλμ Νάουσας – Σ.Σ. Νάουσας, T.K. 59200, Νάουσα Ημαθίας.

Τηλέφωνα+30 23320 23000 / 26446 / 25047, Fax: +30 23320 28249, Site: www.voulis.com  www.adblue.gr  http://shop.voulis.com

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM