ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

ΚΑΕ ΠΑΟΚ και GloChem για 2η χρονιά μαζί


20/02/2018


Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία GLOCHEM, μία σύγχρονη και ευέλικτη μονάδα παραγωγής καθαριστικών και εξειδικευμένων χημικών προϊόντων, η οποία συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας για 2η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ως Επίσημος Συνεργάτης.

Προφίλ GloChem

Η εταιρεία GloChem ιδρύθηκε το 2007 αποτελούμενη από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό (χημικούς, χημικούς μηχανικούς) προερχόμενο από τις μεγαλύτερες χημικές βιομηχανίες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού. Πρόκειται για μία σύγχρονη και ευέλικτη μονάδα παραγωγής καθαριστικών και εξειδικευμένων χημικών, που απευθύνεται σε όλο το φάσμα της επαγγελματικής αγοράς (βιομηχανία, χώροι εστίασης, ξενοδοχεία, ναυσιπλοΐα, αεροναυτιλία, αυτοκίνητο, κά).

 

Η εταιρεία GloChem ιδρύθηκε με το στόχο να καλύψει το κενό ανάμεσα στις μεγάλες πολυεθνικές, με την άκαμπτη συμπεριφορά, από τη μία και τις πολλές βιοτεχνίες, με μονοδιάστατη δράση, από την άλλη. Σκοπός μας, να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες σε ελεγχόμενη τιμή. Η διαφοροποίησή μας οφείλεται, στην σύγχρονη αντίληψη για την ανάπτυξη και τη στήριξη των συνεργατών μας, με ειλικρίνεια και παροχή εξειδικευμένων λύσεων. Έτσι, κατ' επέκταση οι επιχειρήσεις τους αποκτούν προστιθέμενη αξία.

Όπλο μας, η αξιοπιστία και η συνέπεια. Οδηγός μας, οι ανάγκες των πελατών μας. Στόχος μας,  η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας, με σεβασμό στο περιβάλλον.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM