ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Το πρώτο κατάστημα της WATT+VOLT άνοιξε στη Θεσσαλονίκη


10/05/2017


Η WATT+VOLT, πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, εγκαινίασε την Πέμπτη 4 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το πρώτο της κατάστημα. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας και με γνώμονα τη βέλτιστη και άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η WATT+VOLT σχεδιάζει το άνοιγμα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα εντός των επόμενων μηνών. Τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της WATT+VOLT, που βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 4, στη Θεσσαλονίκη, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων, τοπικών αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης καθώς και πλήθος αθλητών και παραγόντων του ΠΑΟΚ.

Η WATT+VOLT προσφέρει εδώ και χρόνια, με αξιοπιστία και συνέπεια, ρεύμα σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Η φιλοσοφία της στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών, οι οποίες συμβάλλουν στην ορθολογική χρήση και στην εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, βρίσκεται δίπλα στον πελάτη για να λύσει κάθε απορία και να τον βοηθήσει να επιλέξει σωστά και ευκολότερα τη λύση που του ταιριάζει. Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι ενέργειας βοηθούν και καθοδηγούν τον καταναλωτή να ελέγχει αποτελεσματικά το ενεργειακό του κόστος, με θετικό αντίκτυπο στα έξοδά του.

Στο νέο κατάστημα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ρεύμα του σπιτιού ή της επιχείρησής τους, για καινοτόμες  υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και για τα οφέλη που θα αποκομίσουν από την επιλογή της WATT + VOLT, ως παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο CEO της WATT+VOLT, κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, δήλωσε σχετικά: «Οι πελάτες βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής ανάπτυξης της WATT+VOLT. Επενδύουμε σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό, στην ποιότητα και στην καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για ιδιώτες και επαγγελματίες. Πάνω σε αυτές τις βάσεις πορευόμαστε, εξελισσόμαστε και επιχειρούμε. Το πρώτο μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη είναι ένα μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση και θα ακολουθήσουν σύντομα τα επόμενα σταθερά βήματα προς τα εμπρός, με τα καταστήματα που θα ιδρύσουμε σε όλη την Ελλάδα.»

 

- Τέλος -

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που σύντομα θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις τις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσει λόγω της ισχυρής δραστηριοποίησής της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος  του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών. Έχει σχεδιάσει τα Προγράμματα Corporate Energy (Corporate L και Corporate M) που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις απολαμβάνουν οι οικιακοί καταναλωτές με τα Προγράμματα Home Energy.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM