ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

ΠΑΟΚ - Κύμη Seajets με διαγωνισμούς και δώρα...


17/03/2017


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις 17:00 την Κύμη SEAJETS για την 22η  αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League και οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία με την παρουσία τους στο γήπεδο να διεκδικήσουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός “Vοulis Shoot”, όπου δύο (2) φίλαθλοι που θα επιλεγούν πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να επιχειρήσουν πέντε σουτ (σε διάστημα ενός λεπτού) από οποιαδήποτε σημείο του γηπέδου και να κερδίσουν: για κάθε εύστοχο ΣΟΥΤ ΔΥΟ (2) ΠΟΝΤΩΝ κερδίζουν 10€ και για εύστοχο ΤΡΙΠΟΝΤΟ κερδίζουν 20€. Όλα αυτά σε μία προσφορά του Επίσημου Χορηγού της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., της μεγαλύτερης Ελληνικής Παραγωγικής Επιχείρησης στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου “VOULIS CHEMICALS”.

 

Η εταιρεία “WATT+VOLT”, Επίσημος Πάροχος Ηλεκτρικού ρεύματος της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε ένα (1) τυχερό φίλαθλο δωρεάν ρεύμα για τέσσερις (4) μήνες.

 

Η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων AVANCE RENT A CAR, Επίσημος Χορηγός της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο μία (1) δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου για δύο (2) ημέρες και για οποιαδήποτε ημέρα επιλέξει.

 

Τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΤΕΟ “AUTECO”, Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρουν σε έναν τυχερό φίλαθλο έναν ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ ή μία δωρεάν αυτόνομη κάρτα καυσαερίων.

 

Η εταιρεία “MADONA EXPRESS”, Επίσημος Υποστηρικτής της ομάδας μας, προσφέρει σε δύο (2) τυχερούς φιλάθλους μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού οικιακής χρήσης.

 

Η εταιρία “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ”, Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε ένα τυχερό φίλαθλο λιπαντικά οχημάτων της εταιρίας MPM MOTOR OILS.

 

Η εταιρία HYGIENE SERVICE”, Επίσημος Συνεργάτης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε είκοσι (20) τυχερούς φιλάθλους από ένα 1 Sanix Gel 80 ml, Στιγμιαία Απολύμανση Χεριών και Αντικειμένων. 

 

Η εταιρεία “Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας”, Επίσημος Προμηθευτής της ομάδας μας, προσφέρει προϊόντα της σε δύο (2) φιλάθλους.

 

Το κατάστημα “Mammy's Creperie”, στην 25ης Μαρτίου 25 στην Θεσσαλονίκη, Επίσημος Προμηθευτής της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει τέσσερα (4) δωρεάν γεύματα.

 

Το EGNATIA PALACE HOTEL, Επίσημος Προμηθευτής, προσφέρει σε έναν φίλαθλο του Π.Α.Ο.Κ., μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel μαζί με δωρεάν χρήση του Wellness Paradise Club Spa.

Οι “ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ”, Επίσημος Συνεργάτης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., προσφέρει σε δύο (2) τυχερούς φιλάθλους μας, ένα (1) βιολογικό καθαρισμό σαλονιού σπιτιού πέντε (5) θέσεων αξίας 120 ευρώ, και ένα (1) καθαρισμό δύο (2) στρωμάτων από ακάρεα αξίας 80 ευρώ.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
Εισιτήρια Διαρκείας 2018-2019
BETSHOP Basket League
SOFTCOM