ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Προετοιμασία μετ΄ εμποδίων…


01/12/2018


Με τις αναμενόμενες απουσίες, αλλά και επιπρόσθετα προβλήματα τραυματισμών συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Στις γνωστές απουσίες των τεσσάρων διεθνών (Αθηναίου, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Moreira), του Goss που είναι στις ΗΠΑ και του τραυματία Μαργαρίτη, προστέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Garret και Tepic.

 

Oι δύο παίκτες συγκρούστηκαν στο τέλος της προπόνησης της Παρασκευής και σήμερα υποβλήθηκαν σε μία σειρά εξετάσεων. Ο Darrius Garrett που υπέστη κάκωση στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, έμεινε αναγκαστικά εκτός προπόνησης και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις τη Δευτέρα. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Milenko Tepic που είχε μία αμυχή στο μάτι και κοντά στο σημείο που είχε τραυματιστεί στη Λήμνο, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις (ακτίνα) και για ένα χτύπημα στη μύτη. Ο Tepic είναι πιθανό να επανέλθει στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας από τη Δευτέρα.

 

Τη Δευτέρα αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου και ο Phil Goss, ο οποίος για προσωπικούς λόγους θα καθυστερήσει κατά δύο μέρες την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

 

Την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό, από την Δευτέρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μπουν και πάλι στο γήπεδο, ξεκινώντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας του για τον αγώνα με το Λαύριο (8/12) και όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Προπόνηση χωρίς απουσίες ωστόσο αναμένεται να διεξαχθεί για πρώτη φορά την προσεχή Τρίτη, μετά και την επιστροφή των τεσσάρων διεθνών στη Θεσσαλονίκη.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM