ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

O «μπασκετικός» Andre Vieirinha (pics)


13/09/2018
H παρουσία του στο γήπεδο δεν ήταν έκπληξη. Όποτε έχει ελεύθερο χρόνο άλλωστε, με το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας ποδοσφαίρου, ο Andre VieIrinha είναι στο PAOK Sports Arena. Για αυτό και δεν προκάλεσε σε κανένα έκπληξη το γεγονός ότι μας τίμησε σήμερα με την παρουσία του, στο πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

 

Η έκπληξη ήρθε προς τον αρχηγό του ΠΑΟΚ όμως, καθώς στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα ΠΑΟΚ – ΙΒΒ, άφησε τη θέση του, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και παρέλαβε από τον Αντώνη Κόνιαρη μία φανέλα της ομάδας μπάσκετ (τη δεύτερη από τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας), με το όνομά του και τον αριθμό «20». Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου του έδωσε και μία ασπρόμαυρη μπάλα μπάσκετ, βγήκαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες στο κέντρο του γηπέδου και πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

 

Λίγο πριν αποχωρήσει από το «Παλατάκι», ο Andre Vieirinha, που δήλωσε θερμός υποστηρικτής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, φόρεσε και τη φανέλα μπάσκετ που μόλις είχε αποκτήσει και ανανέωσε το ραντεβού του σε ένα από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν, ανάλογα πάντα και με το πρόγραμμα της ομάδας ποδοσφαίρου.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM