ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Στη Θεσσαλονίκη ο Jordin Williams


16/08/2018
Τα συναισθήματά του ήταν ιδιαίτερα έντονα και είναι αλήθεια ότι ο Jordin Williams δεν μπορούσε να κρυφτεί. Ο νεαρός Αμερικανός γκαρντ πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 20:30 απόψε το βράδυ, κουρασμένος από το πρώτο του  υπερατλαντικό ταξίδι, ενθουσιασμένος από την επικείμενη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και σαφέστατα αγχωμένος για το πρώτο του επαγγελματικό βήμα.

 

Προερχόμενος από το άσημο κολέγιο LSU Alexandria από το ΝΑΙΑ, o Jordin Williams, στις πρώτες του δηλώσεις μοιράστηκε με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ υο άγχος του για το νέο ξεκίνημα, τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και τις προοπτικές που έχει μπροστά του. «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Η Θεσσαλονίκη είναι μία όμορφη πόλη και ο ΠΑΟΚ, η νέα μου ομάδα έχει μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Ανυπομονώ να αρχίσω να δουλεύω με την ομάδα μου και να κάνω ότι ακριβώς μου ζητήσει ο προπονητής μου», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: «Σε όλη μου τη ζωή παίζω μπάσκετ και δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση το να αποδεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ, μίας τόσο σπουδαίας ομάδας και να έρθω εδώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δουλεύω κάθε μέρα για να δώσω ότι καλύτερο έχω και μπορώ για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να έχω δίπλα μου πολλούς Αμερικανούς παίκτες. Θέλω να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, να δουλέψω και να βελτιωθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι κι εγώ μέρος της πλούσιας ιστορίας του ΠΑΟΚ».

 

Ο Jordin Williams από το πρωί της Παρασκευής ξεκινά το πρόγραμμα ενσωμάτωσής του με την ομάδα, με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM