ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

«Ατομική άμυνα, έλεγχος ρυθμού και ευστοχία στα τρίποντα…»


16/03/2018


Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει πλέον το ενδιαφέρον του αποκλειστικά και μόνο στις υποχρεώσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα και έχοντας ελάχιστο χρόνο από το προηγούμενο παιχνίδι, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τα Ρέθυμνο Cretan Kings (Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 18:30), με μία και μοναδική προπόνηση, η οποία έγινε σήμερα στο Παλατάκι».

 

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση τακτικής, με την συμμετοχή όλων των παικτών.

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στην επιστροφή της ομάδας στις υποχρεώσεις της στη STOIXIMAN.GR Basket League και στον αυριανό αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings τόνισε: «Τελειώνοντας το όμορφο ταξίδι μας στην Ευρώπη, στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στο Ελληνικό πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου όπου κερδίσαμε, παίζει πολύ καλύτερα και οι τελευταίες της εμφανίσεις μπορεί να μη συνοδεύτηκαν από επιτυχή αποτελέσματα, αλλά παίζει πάρα πολύ έξυπνα. Είναι ένα πολύ επικίνδυνος αντίπαλος , έχοντας αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ του και με πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας τι έγινε την Τετάρτη στην Τουρκία και να δώσουμε όλο μας το είναι για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ατομική άμυνα, έλεγχος του ρυθμού και ευστοχία στα μακρινά σουτ θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα».

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM