ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

To σημερινό πρόγραμμα της ομάδας (pics)


09/03/2018
Με μία προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, που επικεντρώνει πλέον το ενδιαφέρον του στον επαναληπτικό αγώνα με την Karsiyaka στη Σμύρνη, μετά και την αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή, αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη.

 

Αναπόφευκτα, υπήρξε και μία τροποποίηση στο πρόγραμμα της ομάδας, που ξεκίνησε σήμερα με ασκήσεις στο γυμναστήριο και συνέχισε με προπόνηση και σουτ στην κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena. Phil Goss και Θοδωρής Ζάρας συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός προπόνησης ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική).

 

Το πρόγραμμα της ομάδας θα συνεχιστεί με προπονήσεις στο «Παλατάκι» μέχρι και την Δευτέρα, την τελευταία ημέρα παρουσίας του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Τουρκία (το πρωί της ερχόμενης Τρίτης).

 

Όσον αφορά τον αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ που αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΣΑΚΕ, αναμένεται να οριστεί την επόμενη εβδομάδα η ημερομηνία διεξαγωγής του.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM