ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Συγκίνηση για Ορέστη Αγγελίδη και Έλενα Γαϊτάνη


04/03/2018


H οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά και ολόκληρο το Ελληνικό μπάσκετ αποχαιρέτησαν τον Ορέστη Αγγελίδη το πρωί του Σαββάτου. Η κηδεία αυτού του ακούραστου εργάτη του μπάσκετ, του μεγάλου ΠΑΟΚτσή, αθλητή, προπονητή, αλλά πρώτα από όλα ανθρώπου, έγινε μέσα σε φορτισμένο κλίμα, με τα παιδιά του Μιχάλη και Ευαγγελία να δέχονται συλλυπητήρια από όλους τους παρευρισκόμενους.

 

Πλήθος κόσμου, παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι, αθλητές, προπονητές και παράγοντες συνόδευσαν τον Ορέστη Αγγελίδη στην τελευταία του κατοικία και θα έχουν θυμούνται όλα όσα έδωσε στο άθλημα και τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, με ανιδιοτέλεια και τρομερή αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που έκανε.

 

Λίγη ώρα αργότερα και πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Τρίκαλα, όλοι όσοι βρέθηκαν στο «Παλατάκι», τίμησαν τη μνήμη του Ορέστη Αγγελίδη, αλλά και της Έλενας Γαϊτάνη, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες. Διαδραματίστηκαν μάλιστα πολύ έντονες στιγμές, όταν με την ενός λεπτού σιγή η οποία τηρήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου χρόνια ολόκληρα καθόταν η Έλενα Γαϊτάνη και άφησαν από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

 

Την ίδια στιγμή, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, με πρώτο το Νίκο Σταυρόπουλο, ο οποίος υπήρξε παίκτης του Ορέστη Αγγελίδη άφησαν από ένα τριαντάφυλλο σε μία καρέκλα όπου είχε τοποθετηθεί μία φωτογραφία του εκλιπόντος.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM