ΠΑΟΚ B.C.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ Official Web Site

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Pinar Karsiyaka


04/03/2018


Από το πρωί της Δευτέρας (5/3) συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον πολύ σημαντικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Pinar Karsiyaka. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει στο PAOK Sports Arena αυτή την Τρίτη, 6 Μαρτίου στις 19:30, για τα Play-Offs του Basketball Champions League, με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί μέσα από διαδικασία δύο νοκ άουτ αγώνων, την πρόκρισή του στους «8» της διοργάνωσης.

 

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών White & Black δεν ισχύουν για τους αγώνες των Play-Offs του Basketball Champions League.

 

 

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE

 

Τα παιδιά ηλικίας ως 6 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο, ενώ για τα παιδιά από 6 ως 14 ετών ισχύει το παιδικό εισιτήριο αξίας 5€ για τα διαζώματα 108-111 και για την Ζώνη Α.

Ισχύουν τα πακέτα εισιτηρίων που εκδόθηκαν για τους αγώνες ΠΑΟΚ-Τρίκαλα και ΠΑΟΚ-Pinar Karsiyaka.

 

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

 

PAOK Sports Arena

Δευτέρα (5/2): 10:00-19:00

Τρίτη (6/3): 10:00-Μέχρι την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Pinar Karsiyaka

 

Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε ΕΔΩ

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

« Επιστροφή


PAOK BC STORE
BETSHOP Basket League
SOFTCOM